May 28, 2011

Workshop de teatru: Smaranda CarageaActriţa Smaranda Caragea a desfasurat un workshop interactiv în cadrul Zilei Europei, eveniment desfăşurat la Băneasa Shopping City, în data de 22 mai. Caragea a organizat un atelier denumit „Introducere în arta actorului”, alegând spontan si aleatoriu sase persoane din public, cu care a interacţionat prin diverse jocuri si exercitii distractive şi interesante

Actriţa a ales ca jocuri ”Povestea dintr-un cuvânt” sau „Expertul”, dar şi alte exercitii simpatice, menite să capteze atenţia publicului şi să interacţioneze cu acesta într-un mod constructiv. Caragea ne-a povestit că meseria aceasta nu este una oarecare pentru ea, ci una ce presupune foarte multă daruire si concentrare, motiv pentru care e important sa `ne antrenăm simţurile`. Actrita a mai adaugat ca `rolul acestei activitaţi a fost de a ii întoarce pe oameni la naturaleţe, la viaţă`.

Totodată, Smaranda Caragea si-a declarat surprinderea vizavi de deschiderea cu care oamenii simpli au primit această activitate artistica.


Mădălina Mişu şi Nanu Raluca
(FJSC, an 1)

No comments:

Post a Comment