May 28, 2011

Spectacol de Break - Dance; elevii Spiru Haret


Trupa de tineri dansatori de street-dance, Supersonic, s-a manifestat artistic duminică, 22 mai, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Zilei Europei, in complexul comercial Băneasa Shopping City din capitala.

Elevii, cu vârste cuprinse între 11 şi 30 de ani au reprezentat colegiul national bucureştean Spiru-Haret, printr-un program artistic de aproximativ 15 minute, în care trupa mixtă a întreţinut publicul prin mai multe numere de break-dance şi street-dance.

Tehnicile de dans pe care cei zece tineri le-au abordat au fost variate si au cuprins subgenuri ale stilurilor amintite mai sus, precum: popping, waving, jumping sau bopping.

Coregraful trupei, Marius Cristian Vai, a declarat dupa reprezentaţia echipei sale, că trupa Supersonic, câstigătoare a mai multor premii din cadrul competiţiei Romanian Dance Awards 2009, va participa anul acesta la Mondialele Internationale de Dans din orasul austriac Graz. Un aspect inedit pe care l-am putut afla despre Supersonici este acela ca trupa a fost fondată în anul 1998 de catre Bogdan Marcu, pentru a o impresiona pe…fata de care era îndrăgostit!



Mihai Constantin
(FJSC, an 1)

No comments:

Post a Comment